Σιδεράδικο club 2017 Παγκράτι

Σιδεράδικο club 2017 Παγκράτι


Το ιστορικό μαγαζί Σιδεράδικο club ανοίγει τις πόρτες του για ακόμα μια χρονιά στο Παγκράτι. Μας υποδέχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που όμοιό του δεν έχουμε δει σε κανένα άλλο νυχτερινό club της Αθήνας. Το ιστορικό μαγαζί προσπαθεί με μαεστρία να συνδυάσει τις ζωντανές πιο σύγχρονη διασκέδαση και τελικά καταφέρνει να πρωτοπορήσει. Για άλλη μια φορά στην ελληνική νυχτερινή διασκέδαση, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Ο χειμώνας του 2016 - 2017 θα είναι ιστορικός για το νυχτερινό κέντρο Σιδεράδικο club. Ολόκληρη η νυχτερινή ζωή στην Αθηνά θα αλλάξει ριζικά με την επιστροφή στο Παγκράτι.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει το μαγαζί βρίσκεται στο Παγκράτι στην οδό Υμηττού εκεί που το έχουμε συναντήσει και στο παρελθόν. Λίγα μόλις λεπτά με τα πόδια από σταθμό του Μετρό - Τραμ και προσβάσιμο με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αποτελεί ένα φιλόξενο χώρο πρόσφατα ανακαινισμένο με ιδιαίτερη διακόσμηση που δημιουργεί ένα πολύ ζεστό κλίμα. Το νυχτερινό κέντρο Σιδεράδικο club φροντίζει επίσης και για την καλή εξυπηρέτηση των πελατών. Γι’ αυτό και όλοι οι υπάλληλοι είναι ιδιαίτερα ευγενικοί. Τα παιδιά στο μπαρ ξέρουν πάντα ποιο είναι το κατάλληλο ποτό ή κοκτέιλ ανάλογα με τα γούστα σας. Οι τιμές επίσης αυτού του ιστορικού μαγαζιού είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής. Ενώ υπάρχουν ειδικές προσφορές για φοιτητές. Κανείς δεν πρέπει να λείπει από αυτό το εξαίσιο νυχτερινό club. Ξέρει να προσφέρει στους θαμώνες του την καλύτερη δυνατή ποιότητα διασκέδασης.

Σιδεράδικο Παγκράτι Τηλέφωνο Τιμές

Το εναλλακτικό πρόγραμμα του νυχτερινού κέντρου Σιδεράδικο club είναι η συνταγή επιτυχίας του για αυτόν τον χειμώνα του 2016 - 2017. Όσο μάλιστα για τις μέρες Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το μαγαζί θα λειτουργεί κανονικά σαν κλαμπ. Φιλοξενώντας μερικούς από τους καλύτερους Dj’s της χώρας. Η βάση των πάρτι του θεματικά θα είναι ελληνική. Δεν θα λείψουν όμως από τα αυτιά μας και ξένα ακούσματα. Η κάθε ήμερα λειτουργίας θα έχει όπως και στο παρελθόν ένα διαφορετικό επώνυμο πάρτι. Σίγουρα το μαγαζί αυτό είναι το νούμερο ένα και στην αφτερ διασκέδαση.

Ο χειμώνας του 2016 - 2017 ήρθε για να μας εντυπωσιάσει με τις καινοτομίες που θα φέρει. Το νυχτερινό κέντρο Σιδεράδικο club θα μας αποδείξει για ακόμα μια φορά τον τίτλο που έχει πάρει ως ένα από τα μαγαζιά. Με την μεγαλύτερη απήχηση στο κοινό.

Για τηλεφωνικές κρατήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το νυχτερινό κέντρο Σιδεράδικο club. Μπορείτε να καλέσετε στο Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408