Αυτοκίνηση Μαρούσι Στάν – Σάλτη 2017

Αυτοκίνηση Μαρούσι Στάν – Σάλτη


Αυτό τον χειμώνα στο χώρο όπου στεγάζονταν παλαιά η Αυτοκίνηση μας περιμένει κάτι συναρπαστικό. Ο διάσημος και πολυαγαπημένος μας τραγουδιστής Στάν είναι έτοιμος να περάσει μαζί μας μερικές από τις ωραιότερες στιγμές αυτού του χειμώνα. Ανανεωμένος μετά από το καλοκαίρι είναι γεμάτος όρεξη να μας τραγουδήσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του. Να μας συναρπάσει όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά. Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408.

Το χειμώνα Αυτοκίνηση 2017 αλλάζει σε έναν ανανεωμένο χώρο ο οποίος είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους θαμώνες του μαγαζιού. Θα περάσουμε παρέα με τον Στάν καταπληκτικές νύχτες. Με μια τεράστια σκηνή να κυριαρχεί και με πολλά τραπέζια γύρω της. Έτοιμα να υποδεχτούν τον κόσμο που θα έρθει για ν απολαύσει τον τραγουδιστή. Ανοίγει τις πόρτες του το νέο νυχτερινό κέντρο Αυτοκίνηση τον Οκτώβριο.

Η παρουσία του Στάν στο νυχτερινό κέντρο Αυτοκίνηση πρόκειται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας για φέτος. Ο διάσημος τραγουδιστής είναι έτοιμος να μας αποδείξει πως έχει πάρει με το σπαθί του τον τίτλο του μεγαλύτερου ερωτικού Έλληνα τραγουδιστή.

Αυτοκίνηση Στάν


Με τις γεμάτες συναίσθημα μπαλάντες του σε συνδυασμό με τις μεγάλες χορευτικές του επιτυχίες, ο Στάν το χειμώνα αυτό θα μας συναρπάσει. Μαζί του θα είναι η μοναδική Χριστίνα Σάλτη Οι πίτσες του νέου νυχτερινού κέντρου για ακόμα μια φορά θα γεμίσουν ασφυκτικά. Προσφέροντας στο κοινό το απόλυτο μουσικό θέαμα αυτού του χειμώνα. Κανείς δεν πρέπει να λείπει από αυτήν την φανταστική εμφάνιση.


Το νυχτερινό κέντρο Αυτοκίνηση Στάν 2016 ικανοποιώντας τις προσδοκίες μας πρόκειται να μας μείνει αξέχαστο. Εκεί θα περάσουμε μερικές από τις καλύτερες νύχτες της ζωής μας. Προσφέροντας διασκέδαση σε προσιτές τιμές και πάντα με ειδικές προσφορές για φοιτητές δεν υπάρχει δικαιολογία για να λείψει κανένας!

Για τηλεφωνικές κρατήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το νυχτερινό κέντρο Αυτοκίνηση Στάν. Μπορείτε να καλέσετε στο Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408