Ελιζε Live Γλυφάδα 2016

Ελιζε Live Γλυφάδα 2016


Το καινούριο νυχτερινό κέντρο Ελιζέ ανοίγει για ακόμα μια χρονιά τις πόρτες του. Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία και μας περιμένει τον χειμώνα του 2016 με μεγάλες εκπλήξεις. Στη σκηνή του κάθε εβδομάδα παρουσιάζει ένα σχήμα φωτιά. Θα απασχολήσει πολύ τις ελληνικές μουσικές σκηνές τα επόμενα χρόνια. Στο νυχτερινό κέντρο Ελιζέ γλυφάδα 2016 θα τραγουδήσουν φέτος πολλοί νέοι καλλιτέχνες. Οι οποίοι είναι έτοιμοι να προκαλέσουν πανικό στο μαγαζί αυτό της Γλυφάδας. Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408

Τον προηγούμενο χειμώνα το Derti Street Club ανακαινίστηκε εξωτερικά αλλά και εσωτερικά και μετονομάστηκε σε Ελιζέ. Ο χώρος αν όχι και ιδιαίτερα μεγάλος έχει διακοσμηθεί υπέροχα δημιουργώντας ένα κλίμα οικειότητας στους θαμώνες. Το γνωστό ελληνάδικο στην Γλυφάδα είχε ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια ως το καλύτερο της περιοχής. Από τον Ιανουάριο του 2015 όμως το κασέ του εκτινάχθηκε. Καθώς αποτέλεσε το πρώτο μαγαζί της περιοχής που έφερε στη σκηνή του live εμφάνιση. Το νυχτερινό κέντρο Ελιζέ γλυφάδα 2016 αμέσως γέμισε με κόσμο. Κάπως έτσι πήραν ζωή τα νεότερα μπουζούκια της Αθήνας. Το μαγαζί φροντίζει να παρουσιάζει αξιόλογα ονόματα. Δεν δέχεται να προσφέρει στο κοινό του κάτι λιγότερο από την καλύτερη δυνατή ποιότητα διασκέδασης.

Ελιζε Γλυφάδα


Τον χειμώνα του 2015 στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Ελιζέ μας υποδέχτηκε ο Χάρης Ακριτίδης μαζί με την Έρη Ζώρα. Ο Χάρης δέχτηκε γρήγορα να πρωταγωνιστήσει σε αυτό το ολόφρεσκο και γεμάτο ταλέντο σχήμα. Ήταν έτοιμος να γεμίσει τις νύχτες μας με τραγούδι και χορό. Η Έρη Ζιώρα μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας γύρισε στην Αθήνα για να μας ταξιδέψει. Με τα παλιά και νέα της τραγούδια. Και οι δύο τραγουδιστές έχουν καταπληκτική σκηνική παρουσία. Πραγματικά ξέρουν να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάζει.

Ο χειμώνας του 2016 μας υποδέχεται με το νυχτερινό κέντρο Ελιζέ γλυφάδα 2016. Να διεκδικεί δυναμικά μια υψηλή θέση ανάμεσα στις μουσικές σκηνές της Αθήνας. Το νέο μαγαζί της Γλυφάδας φαίνεται πως θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου, Προσφέρει καταπληκτική μουσική σε προσιτές τιμές. Για κρατήσεις στο νυχτερινό κέντρο Ελιζέ μπορείτε να καλέσετε στο Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408. Η να συμπληρώσετε την παρακάτω online φόρμα.