Spell Club Γκάζι 2016

Spell Club 2016 Γκάζι

Το nightlife της Αθήνας χτυπάει κόκκινο αυτό το χειμώνα, βρίσκοντας τη Πρωτεύουσα να έχει τον «άσσο στο μανίκι», σε ότι αφορά το real Clubbing. Μιλάμε φυσικά για το νέο και πρωτοποριακό, από πολλές απόψεις, που θα αναλύσουμε παρακάτω, Spell Club – Restaurant Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408.

Το Spell Club έρχεται να ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης των Αθηνών. Πρόκειται για το παλιό και γνωστό σε πάρα πολύ κόσμο, Dream City, που πλέον αλλάζει το όνομά του, χωρίς όμως να πειράξει ταυτότητα του. Το Club παραμένει Club και η μουσική του το ίδιο. Το Spell Club είναι ένα από τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα μαγαζιά και μπορεί να δεχθεί έως και 1500 άτομα. Πρόκειται για έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο, που είναι έτοιμος να προσφέρει τα καλύτερα parties και shows σε ολόκληρη την Αθήνα.

Με τα νέα, προηγμένης τεχνολογίας φωτορυθμικά, περιλαμβάνοντας lasers, strobe lights, moving heads, ειδικά εφέ και πολλά άλλα, μαζί με την μουσική, θα πάνε το κοινό κυριολεκτικά σε άλλη διάσταση, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καλύτερα Clubs του εξωτερικού. Το άλλο που είναι επίσης πολύ σημαντικό, είναι ο ήχος του. Έχοντας δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα του ήχου, στο Spell Club αποκλείεται να βρεθείς γυρίζοντας στο σπίτι σου, μετά από ατελείωτο Clubbing, με τα αυτιά σου να βουίζουν λόγο κακής ποιότητας ήχου. Με λίγα λόγια ο ήχος του είναι κρύσταλλο, χωρίς να ενοχλεί τον επισκέπτη που θέλει να διασκεδάσει!

Όταν μιλάμε για πραγματικό Club, είναι αυτονόητο ότι πρέπει να έχει και ένα αξιόλογο dance stage. Το Spell Club 2016 διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα dance stages στην Ελλάδα και ειδικά φέτος αναμένεται να χορέψουν σε αυτόν, όλα τα party animals της Αθήνας. Στο βάθος, σε ένα υπερυψωμένο σημείο, βρίσκεται ο διακαής πόθος κάθε φιλόδοξου DJ που θέλει να παίξει σε ένα τέτοιας φήμης και αίγλης Club, το λεγόμενο DJ Booth. Είναι σίγουρο πως και φέτος οι resident DJs θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό, για να πάρει φωτιά το dance stage.

Όμως το Spell Club 2016 δε περιορίζεται μόνο σε αυτά και ετοιμάζεται να διαλύσει κάθε ίχνος ανταγωνισμού στο χώρο του Clubbing, φέρνοντας επώνυμους ξένους DJs, που θα κάνουν τη διαφορά. Το μόνο που μένει, είναι να περιμένουμε (εγώ προσωπικά ανυπομονώ), το line up που θα ακολουθήσει. Εν αναμονή λοιπόν, αδέρφια! Δεν ξεχνάμε φυσικά ότι μετά τις 02:00, το χορευτικό show, παίρνει σάρκα και οστά, αφού παίρνουν θέση στα υπερυψωμένα βάθρα, τα «καυτά» κορίτσια του Spell Club, όπου με τις χορευτικές τους ικανότητες, ξεσηκώνουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο.

Μέσα στον μεγάλο και επιβλητικό του χώρο, μετά την ανακαίνιση, μπορεί κανείς να προσέξει τα άρτια χωρισμένα επίπεδά του, που χωρίζονται στο Prive, το VIP και το φανταστικό του Restaurant, όπου οι επιλεκτικοί του Chef, βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό για να προσφέρουν τις καταπληκτικές τους γαστρονομικές γνώσεις στο πιάτο σας. Τα μεγάλα bars που διαθέτει κάθε φορά καλύπτονται από τους επισκέπτες, για να απολαύσουν τα καθαρά ποτά που φτιάχνουν οι επαγγελματίες barman.

Ο επιχειρηματίας του Spell Club 2016, Κώστας Σαρρής, δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην κάβα του, για να παρέχουν αξιόπιστα ποτά προς τους θαμώνες του και στο service του, έτσι ώστε όλοι να εξυπηρετούνται με ευγένεια και σωστή παροχή υπηρεσιών, «κλειδώνοντας» έτσι δύο σημαντικούς τομείς για την επιτυχία του. Επίσης το Club διαθέτει αυτόνομο parking, ώστε να εξυπηρετούνται οι επισκέπτες δίχως να «γυρίζουν» ψάχνοντας χώρο να βάλουν το αυτοκίνητο τους.

Για τους κακοπροαίρετους, αν αναλογιστούμε για παράδειγμα την τιμή της απλής φιάλης που είναι στα 90 ευρώ στα 6 άτομα, δηλαδή από 15 το άτομο, είναι πάρα πολύ καλά για ένα Club τέτοιου τύπου, με αυτά που προσφέρει. Το Spell Club έχει ήδη κάνει το «μπαμ» στα αυτιά των Clubbers, αφού από την μέρα που άνοιξε, όλο και περισσότερος κόσμος δίνει το παρών για να διασκεδάσει, να χορέψει και να περάσει ευχάριστα τις νύχτες του. Το Spell Club 2016 θα το βρείτε στην Ιερά Οδό 30-32 στο Γκάζι, όπου μπορείτε να διασκεδάσετε σε αυτό κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε κράτηση τηλεφωνήστε στο Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408.