Θέμα Club Κολωνάκι 2016

Θέμα Club Κολωνάκι 2016


Ο χειμώνας του 2016 μας περιμένει με μια μεγάλη ανατροπή, μετά απο πολλά χρόνια λειτουργίας το νυχτερινό μαγαζί Θέμα Club Κολωνάκι κρατά την ίδια τοποθεσία αλλάζει το ύφος του μαγαζιού σε Ελληνάδικο. Το Θέμα Club Κολωνάκι 2016 αποτελεί μια νέα πρόταση στη καρδιά του Κολωνακίου, ένα ολόφρεσκο μαγαζί που θα μας εντυπωσιάσει με τις μουσικές του επιλογές και τον υπέροχο χώρο του, ήρθε εδώ για να μείνει και να μοιραστεί μαζί μας μερικές απο τις καλύτερες στιγμές διασκέδασης.Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408.

Το νυχτερινό κέντρο Θέμα Club Κολωνάκι βρίσκεται επίτης οδού Λουκιανού στον αριθμό 8, ακριβώς στην τοποθεσία όπου παλιότερα βρισκόταν το νυχτερινό μαγαζί ten. Σε αντίθεση με τον πρωκάτοχό του το Θέμα Club Κολωνάκι θα αποτελέσει τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της mainstream μουσικής. Στα decks του θα μας υποδεχτούν μερικούς απο τους καλύτερους Dj’s της χώρας και όχι μόνο, οι οποίοι με την μουσική τους θα μας συγκλονίσουν και θα μας αναγκάσουν να χορέψουμε. Ξέφρενα πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και χορός δίχως αύριο προβλέπονται κάθε μέρα στο Θέμα Club Κολωνάκι.

Ο χώρος του μαγαζιού είναι όπως όλοι θυμόμαστε όχι ιδιαίτερα μεγάλος αλλά υπέροχα διακοσμημένος και με ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα. Τα ουρμπανιστά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του το ξεχωρίζουν απο άλλα μαγαζιά του Κολωνακίου, γι’αυτό το Θέμα Club Κολωνάκι 2016 πρόκειται να προκαλέσει σάλο στην νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας. Η εξυπηρέτηση του είναι επίσης εξαιρετική, πράγμα αρκετά σπάνιο και ιδιαίτερα υποτιμημένο στην εποχή μας ενώ οι τιμές του απόλυτα προσιτές. Το Θέμα Club Κολωνάκι 2016 μάλιστα έχει και ειδικές προσφορές που ισχύουν μόνο για φοιτητές.

Τον χειμώνα του 2016 κανείς δε πρόκειται να λείψει απο αυτό το νέο καταπληκτικό μαγαζί που δεν θα ααργήσει να γίνει το νέο στέκι του χειμώνα. Η καλή μουσική μαζί με την υπέροχη ατμόσφαιρα γρήγορα θα κερδίσει τον κόσμο. Τα καλύτερα πάρτυ της πόλης μας περιμένουν στο Θέμα Club Κολωνάκι. Επειδή κανένας δε θα λείπει απο αυτό το ολόφρεσκο μαγαζί για τηλεφωνικές κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε στο Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408.