Συγγρού 201 Live Γιασεμής 2016

Συγγρού 201 Live Γιασεμής 2016


Το νυχτερινό κέντρο Συγγρού 201 live που βρίσκεται στην Λεωφόρο Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα μας υποδέχεται με ένα σχήμα φωτιά που υπόσχεται να μας χαρίσει ξέφρενες νύχτες γεμάτες χορό και τραγούδια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Το χειμώνα του 2015-2016 στο νυχτερινό κέντρο Συγγρού 201 μας περιμένουν οι Γιώργος Γιασεμής, Εβίτα και η Νάνσυ Αλεξιάδη.

Ο Γιώργος Γιασεμής είναι ένας από τους ανερχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές που ακόμα και με τις πρώτες επιτυχίες του κατάφερε να μας συναρπάσει τόσο με την υπέροχη φωνή του όσο και με το συναίσθημα που βάζει στα τραγούδια του. Είναι η καλύτερη φωνή για να συντροφεύσει τον πόνο σου αλλά και την επιθυμία σου “να τα σπάσεις όλα”, γι’αυτό άλλωστε ξεκινά την καριέρα του με πολλές προοπτικές.

Ο πολυαγαπημένος μας αυτός καλλιτέχνης περιμένει να μας αποδείξει πόσο αξίζει τον τίτλο του καλύτερου ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Συγγρού 201, για αυτήν την χειμερινή σεζόν.Μαζί του θα τραγουδάει και η Εβίτα την οποία βλέπουμε για ακόμα μια χρονιά στη σκηνή του Συγγρού live.

Η πρώην χορεύτρια που πλέον έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της, νιώθει πιο δυνατή από ποτέ και αυτό φαίνεται και στη σκηνή όπου τραγουδάει. Μετά από πολλές επιτυχημένες σεζόν και έπειτα από την δημοσίευση του καινούργιου της τραγουδιού, η Εβίτα είναι και επίσημα μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες της μουσικής βιομηχανίας. Το χειμώνα του 2015-2016 στη σκηνή του Συγγρού 201 μαζί με τον Γιώργο Γιασεμή θα είναι και η Νάνσυ Αλεξιάδη που πρόκειται να μας θαμπώσει με την ομορφιά της αλλά και τα νέα της τραγούδια.Μια ακόμα εντυπωσιακή παρουσία στη σκηνή του μαγαζιού.

Μετά από το μεγάλο comeback που έκανε πριν από δυο χρόνια, η πανέμορφη τραγουδίστρια σαρώνει στις ελληνικές μουσικές σκηνές. Το νέο της single μας ξεσήκωσε ενώ εκατοντάδες κόσμος συρρέει στα μαγαζιά που τραγουδάει για να την ακούσουν. Η ξανθιά θεά της πίστας μας περιμένει στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Συγγρού live έτοιμη για μεγάλο πανικό.

Το χειμώνα του 2015-2016 στο νυχτερινό κέντρο Συγγρού 201 μας περιμένει το καλύτερο λαϊκό σχήμα της πόλης που θα συζητηθεί πολύ. Οι εντυπωσιακές παρουσίες των τραγουδιστριών σε συνδυασμό με την συγκλονιστική σκηνική παρουσία του Γιώργου Γιασεμή πρόκειται να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές απόλυτης διασκέδασης. Κανείς  σας δε θα μπορούσε να το χάσει.

Για τηλεφωνικές κρατήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το νυχτερινό κέντρο Συγγρού 201 μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο κρατήσεων 211.8001408