3 Γουρουνάκια Κολωνάκι 2016


3 Γουρουνάκια Κολωνάκι 2016


Τα 3 Γουρουνάκια είναι στο Κολωνάκι στην οδό Σκουφά 73 και είναι ένα από τα ποιο γνωστά all day bar restaurant της περιοχής. Το μαγαζί αυτό ξεχωρίζει καθώς είναι διαμορφωμένο για να εξυπηρετήσει πελάτες που θα προσέλθουν από νωρίς το πρωί για καφέ, πελάτες που θα προσέλθουν για μεσημεριανό η βραδινό γεύμα και ανθρώπους που θα το επιλέξουν για τη νυχτερινή τους διασκέδαση. Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408

Μια μεγάλη έκπληξη μας περιμένει αυτόν τον χειμώνα στην Σκουφά, εκεί όπου μέχρι τώρα βρισκόταν τα 3 Γουρουνάκια. Τον χειμώνα του 2016 μετά απο τα πολλά χρόνια λειτουργείας του το all day bar restaurant κλείνει και τις πόρτες του ανοίγει στο ίδιο ακριβώς σημείο. Μια νέα νότα στην περιοχή του Κολωνακίου που λίγα κοινά έχει με τον προκάτοχό του. Το all day bar restaurant 3 Γουρουνάκια Κολωνάκι που θα αποτελέσει ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις της mainstream μουσικής, είναι έτοιμο να ταρακουνήσει τα νερά της νυχτερινής ζωής της Αθήνας.

Επι της οδού Σκουφά στον αριθμό 73 το νυχτερινό κέντρο 3 Γουρουνάκια 2016 μας υποδέχεται για εναν ακομα χειμώνα. Έχουν ήδη ακουστεί μερικά πράγματα για τα πάρτυ που ετοιμάζει το μαγαζί και φαίνεται να είναι απίστευτα. Στο all day bar restaurant θα παίξουνε μερικοί απο τους καλύτερους Dj’s της Ελλάδας και του εξωτερικού και θα μας ξεσηκώνουν με τους ρυθμούς τους. Το all day bar restaurant 3 Γουρουνάκια 2016 ήρθε εδώ για να μείνει και δεν πρόκειται τίποτα να σταθεί στο δρόμο του για να σημειώσει μια τεράστια επιτυχία αυτόν τον χειμώνα.

Ο χώρος του μαγαζιού είναι πολύ ζεστός με όμορφο κλίμα και υπέροχη διακόσμηση. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του και οι ουρμπανιστικές πινελιές κάνουν το 3 Γουρουνάκια 2016να μην μοιάζει με κανένα άλλο μαγαζί στο Κολωνάκι. Τα παιδιά στο μπάρ είναι ευγενέστατα και πάντα θα σε βοηθήσουν σε οποιοδήποτε θέμα ενώ τα ποτά είναι ποιοτικότατα και τα κοκτειλ τους σουπερ δροσιστικά. Το νυχτερινό κέντρο 3 Γουρουνάκια δε θα αργήσει να γίνει το νέο στέκι του χειμώνα αφού η καλή μουσική και το ζεστό κλίμα θα κάνει τον κόσμο να το προτιμά. Κανείς δε θα λείπει από αυτό το νέο μαγαζί που με τα ξέφρενα πάρτυ του θα μας συγκλονήσει όλους.

Τον χειμώνα του 2016 κανένας δε θα λείψει απο το νυχτερινό κέντρο 3 Γουρουνάκια που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στην Σκουφά 73. Τα επιτυχημένα πάρτυ του αλλά και το καλό στήσιμο του μαγαζιού θα το γεμίσουν ασφυκτικά με κόσμο.Για τηλεφωνικές κρατήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το νυχτερινό κέντρο Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408