Ακάνθους Summer 2016 Club

Ακάνθους Summer 2016 Club


Το Καλοκαίρι του 2016 μας περιμένει μια πολυ μεγάλη έκλπηξη στον Άλιμο. Το φημησμένο μας νυχτερινό κέντρο Ακάνθους Summer club που για χρόνια μεσουρανούσε στην παραλιακή οδό στα νότια προάστεια θα συνεχίσει αυτήν την θερινή σεζόν να λειτουργεί στο κεντρικό δρόμο της νυχτερινής ζωής της πρωτεύουσας, στην Λ.Ποσειδώνος.Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408

Λίγα μόλις λεπτά από τον σταθμό του τραμ το Ακάνθους Summer υπόσχεται να μας χαρίσει μερικές απο τις καλύτερες νύχτες της ζωής μας όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει τα τελευταία καλοκαίρια. Φέρνοντας πάντα τους καλύτερους Dj’s της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και διοργανώνοντας τα πιο διάσημα πάρτυ, το νυχτερινό κέντρο Ακάνθους Summer 2016 έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά.

Θα καταφέρει άραγε το καλοκαίρι να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας; Κάτι μου λέει πως ναι, καθώς ήδη έχουν κανονιστεί μεγάλες εμφανήσεις καλλιτεχνών μεσα στις πρώτες βδομάδες λειτουργίας του μαγαζιού ενώ ο νέος ζεστός του χώρος με το υπέροχο design μας προδιαθέτει για τα καλύτερα. Για τους λάτρεις της μουσικής το Ακάνθους Club είναι το καλύτερο μέρος καθώς παίζει όλα τα είδη αλλα και τις πιο σύχρονες επιτυχίες της εποχής.

Εξαίρεση αποτελεί το διάσημο πάρτυ του Sex me Up που σημείωσε πολυ μεγάλη επιτυχία αυτο το καλοκαίρι και εστίαζει στην RnB και Hip Hop μουσική.Το Ακάνθους Summer 2016 μας περιμένει στον Άλιμο ακόμα πιο ανανεωμένο απο ότι θα περιμέναμε. Πέρα απο το κύριο μπαρ και την χορευτική σκηνή, το νυχτερινό κέντρο θα στεγάσει για το καλοκαίρι του 2016 και εστιατόριο.

Σε έναν υπέροχο χώρο λίγο πιο μακριά απο τα decks του Dj θα βρίσκεται ο ανακαινισμένος χώρος του Ακάνθους Summer 2016 που θα λειτουργεί ως εστιατόριο και Club. Το μενού θα έχει μεσογιακές κυρίως γεύσεις που έχουν επιμεληθεί καταρτησμένοι σεφ, ενώ τα φαγητά πάντα είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα και πιο αγνά υλικά.

Αυτό το καλοκαίρι η διασκέδαση συνεχίζεται καθώς το νυχτερινό κέντρο Ακάνθους Gazoo μεταφέρεται για την καλοκαίρινη σεζόν στην Λ.Ποσειδώνος στον Αλιμο. Για τηλεφωνικές κρατήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το νυχτερινό κένρο Ακάνθους Summer 2016 μπορείτε να καλέσετε στο Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408.