Ποσειδώνιο 2017 Πλούταρχος Ζήνα

Ποσειδώνιο 2017 Πλούταρχος Ζήνα


Το νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο 2016 θέλει για ακόμα μια χρονιά να πρωταγωνιστήσει την νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Γι’αυτό και στην σκηνή του θα μας υποδεχτεί ένα δίδυμο φωτιά. Τον χειμώνα του 2016 - 2017 στη σκηνή του διάσημου μαγαζιού θα μας περιμένει ο πολυαγαπημένος μας Γιάννης Πλούταρχος και η Πέγκυ Ζήνα. Είναι ένα σχήμα που πρόκειται να συζητηθεί πολύ και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου για αυτήν την χειμερινή σεζόν. Εσείς θα μπορούσατε να λείπεται Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο εμπορικούς τραγουδιστές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Αν και βρίσκεται μερικά μόλις χρόνια στον χώρο έχει καταφέρει να καταξιωθεί και να πάρει απλόχερα την αγάπη του κόσμου. Η αυθεντική λαϊκή φωνή του Γιάννη Πλούταρχου ήταν κάτι που έλειπε από τις ελληνικές μουσικές σκηνές. Γι'αυτό τα τραγούδια του αγαπήθηκαν κατευθείαν από το κοινό και έγιναν μεγάλες επιτυχίες.

Η καταπληκτική του σκηνική παρουσία αποτελεί ακόμα ένα στοιχείο που τον επιβεβαιώνει ως έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη. Αν μη τι άλλο ξέρει να κάνει τους θαμώνες του Ποσειδώνιο 2016 να περνάνε καλά. Μια νύχτα με το Γιάννη Πλούταρχο αποτελεί μια εγγυημένη πρόταση διασκέδασης. Είναι σίγουρο πως θα σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να ξεχάσεις τα άγχη και τις σκοτούρες της καθημερινότητας.


Πλούταρχος Ζήνα Τηλέφωνο Τιμές


Τον χειμώνα του 2016 - 2017 μαζί του στην σκηνή του Ποσειδώνιο 2016 θα είναι και η διάσημη τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή αυτή Ελληνίδα λαϊκή τραγουδίστρια ξέρει να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά. Ενώ η καταπληκτική φωνή της δεν παύει να μας εντυπωσιάζει. Η γοητευτική τραγουδίστρια μαζί με τον συγκλονιστικό Γιάννη Πλούταρχο είναι σίγουρο πως θα μας χαρίσει μια Βραδιά που δύσκολα θα ξεχάσουμε.

Τον χειμώνα του 2016 το νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο 2017 είναι αποφασισμένο να κυριαρχήσει στην νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας. Γι'αυτό στη σκηνή του μας παρουσιάζει αυτό το καταπληκτικό δίδυμο Πλούταρχος - Ζήνα. Θα μας συγκλονίσουν και θα κάνουν το μαγαζί να γεμίσει ασφυκτικά με κόσμο. Κανένας δε γίνεται να λείψει. Για τηλεφωνικές κρατήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο 2017.Καλέστε στο Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408