Έμπατη 2016 North live stage

Εμπατή 2016 North live stage Κωστόπουλος


Το νυχτερινό κέντρο Εμπάτη North live stage ανοίγει τις πόρτες του για την χειμερινή σεζόν και μας υποδέχεται με ένα σχήμα που εγγυάται την επιτυχία, Τον χειμώνα του 2016 το νυχτερινό κέντρο των Βορείων Προαστίων αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στην νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας και έτσι επέλεξε δύο τόσο δυνατά ονόματα να εμφανιστούν στην σκηνή του, το σχήμα θα είναι Κωστόπουλος – Στάμος Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408.

Οι καλλιτέχνες Κωστόπουλος – Στάμος που θα εμφανίζεται στην σκηνή έχουν να προκαλέσουν πανικό και πραγματική διασκέδαση στα βόρεια προάστια. Οι μεγάλοι τραγουδιστές του σχήματος εξακολουθούν να σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες ακόμα και σήμερα. Τα τραγούδια τους καταφέρνουν να ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους ενώ ο καταξιωμένοι πια διασκεδαστές του σχήματος  ξέρουν να ανεβάζουν το κέφι. Τους αγαπάμε για τις όμορφες στιγμές που μας έχουν χαρίσει με τα τραγούδια τους και ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε για ακόμα μια σεζόν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου Εμπατή.

Στο πολυαγαπημένο μας Εμπατή North live stage θα βρίσκονται οι καλλιτέχνες Κωστόπουλος – Στάμος που καταφέρνουν να τα “σπάνε όλα” σε όποιο μαγαζί και αν εμφανίζονται.Το εμπατή Έχει τον τρόπο του να ξεσηκώνει τον κόσμο και να ανεβάζει το κέφι γιαυτό και είναι πολύ αγαπητός στους θαμώνες των νυχτερινών κέντρων, κανένας τους δεν έχει περάσει μέτρια βραδιά με το σχήμα Κωστόπουλος – Στάμος.

Για ακόμα μια φορά λοιπόν στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου Εμπάτη North live stage στην Βαρυμπόμπη πρόκειται να γεμίσει ασφυκτικά το μαγαζί καθώς εκατοντάδες κόσμος εμπιστεύεται την ικανότητα του να μας διασκεδάζει.

Το χειμώνα του 2016 ένα σχήμα φωτιά μας περιμένει στο Εμπατή North live stage στα Βόρεια Προάστια που πρόκειται να μας χαρίσει αξέχαστες νύχτες και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.Οι καλλιτέχνες του σχήματος Κωστόπουλος – Στάμος σας περιμένουν, εσείς που θα είστε;

Για τηλεφωνικές κρατήσεις ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το νυχτερινό κέντρο Εμπάτη North live stage μπορείτε να καλέσετε στο Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408