Ακρωτήρι Club 2014-2015ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Το ΑΚΡΩΤΗΡΙ club ανακαινίστηκε πλήρως και θα είναι για έναν ακόμη χρόνο το στολίδι της παραλιακής. Tα μεγάλα παρτυ της αθηνας ενώνουν της δυνάμεις τους για να φτιάξουν το απόλυτο στέκι του καλοκαρίου.

Tο σύνθημα για την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου θα δοθεί την Παρασκευή  4 Απριλίου στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ CLUB, με ένα εντυπωσιακό opening party φυσικά μόνο με Bacardi.

Εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού, του επιχειρηματικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου θα συγκεντρώθουν στο γνωστό αθηναϊκό club AKROTIRI CLUB δημιουργώντας μία παρέα άκρως διασκεδαστική.

Οι μεσογειακές προτάσεις του chef του μαγαζιου AKROTIRI CLUB θα ικανοποίησουν όλες τις γευστικές απαιτήσεις, ενώ το δείπνο θα συνοδεύτει με ένα Bacardi cocktail υπό την επιμέλεια της Barphiloshopy.

 Στον χώρο του club ΑΚΡΩΤΗΡΙ θα κυριαρχεί η αντίθεση του λευκού, του μαύρου και του χρυσού ενώ έμφαση έχει δοθεί στις λεπτομέρειες με φλούο αποχρώσεις.

Οι μουσικές επιλογές των resident του ΑΚΡΩΤΗΡΙOY θα δίνουν τον ρυθμό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όπως πάντα.

Άφησε τον εαυτό σου να παρασυρθεί στο ρυθμό της νυχτερίδας και ζήσε αξέχαστες νύχτες ..διότι το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και όλοι οι δρόμοι της παραλιακής οδηγούν στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ club restaurant.