'Εναστον Καρράς - Μαζωνάκης 2015 - 2016


΄Εναστρον Καρράς Μαζωνάκης 2015


Η φετινή σεζόν φέρνει το Καρρά και το Μαζωνάκη σε ένα παλιό γνώριμο μαγαζί πάνω στην οδό Πειραιώς 178 θα εμφανιστούν στο Νυχτερινό Κέντρο ΄Εναστρον. Το στολίδι της Πειραιώς αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στα τέλη του Νοέμβριου του 2015 ενώ οι εμφανίσεις του σχήματος θα γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι και τα τέλη Φεβρουάριου του 2016.

Ο Καρράς και ο Μαζωνάκης μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας σε άλλα νυχτερινά μαγαζιά αποφάσισαν να πάνε φέτος το χειμώνα σε ένα από τα πιο καταξιωμένα μαγαζιά της Αθήνας,στο ΄ΕναστρονΚαρράς και ο Μαζωνάκης ήταν είναι και θα παραμείνουν οι ερμηνευτές του λαού ... εκτελούν τα δικά τους τραγούδια σε ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα με μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος τους αποθεώνει σε κάθε τους εμφάνιση όπου και να είναι αυτή.

Ο Βασίλης Κάρρας εμφανίζονταν και Πέρσι στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον έχοντας δίπλα του το Στέλλιο Ρόκκο και το Τάκη Ζαχαράτο και πλέον οι θαμώνες του συγκεκριμένου μαγαζιού έχουν ταυτιστεί με τα τραγούδια του. Το τελευταίο καιρό το Τηλέφωνο κρατήσεων του Έναστρoν βαράει συχνά καθώς ο κόσμος θέλει να ενημερωθεί για το πότε θα ξεκινήσει το σχήμα και για τις τιμές φιάλης που κάθε χρόνο είναι προσιτές.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μετά από μια πολύ δυνατή σεζόν που είχε πέρσι μαζί με την μοναδική Παολα στο τεατρο αποφάσισε ότι του ταιριάζει πάρα πολύ το Έναστρον και σκεπτόμενος τη δυναμική του σχήματος είπε άμεσος το ναι και έτσι το ποιο δυνατό σχήμα για το χειμώνα 2015-2016 είναι γεγονός.Χιλιάδες μηνύματα από θαυμαστές του δέχεται καθημερινά στη σελίδα του στο Facebook σχετικά με το πότε θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις του μαζί με το Βασίλη Καρρά.
Στο Έναστρον στην οδό Πειραιώς 178 ... οι εμφανίσεις θα αρχίσουν τέλη Νοέμβριου 2015 και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι και τέλη Φεβρουαρίου 2016 ...

Στο νυχτερινό κέντρο ΄Εναστρον με σχήμα Καρράς Μαζωνάκηςέχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή και με φοιτητική προσφορά.
Τηλέφωνο Κρατήσεων 210 3453550