Βοτανικός Αρβανιτάκη - Πλιάτσικας 2015-2016

Βοτανικός Αρβανιτάκη - Πορτοκάλογλου 2015-2016


Οι εμφανίσεις της Ελευθερίας Αρβανιτάκηστο Βοτανικό αναμένετε να ξεκινήσουν στα τέλει του Νοέμβριου του 2015 και να διαρκέσουν μέχρι και τα τέλει Φεβρουαρίου του 2016.Μαζί της θα είναι και κάποιοι νέοι καλλιτέχνες και ο Νίκος Πορτοκάλογλου το σχήμα αναμένεται να αποτελέσει το χειμερινό μέρος συγκέντρωσης στο Γκάζι...
Κάθε χρόνο λόγο του κομβικού σημείου στο οποίο βρίσκετε το νυχτερινό κέντρο Βοτανικός διασκεδάζει όλη η Αθήνα καθώς λόγο του ότι είναι δίπλα στην εθνική μας οδό είναι εύκολα προσβάσιμο από όπου και να διαμένει κάποιος.

Η μεγάλη συνεργασία του φετινού χειμώνα φαίνεται να έχει πάρει το δρόμο της η Ελευθερία Αρβανιτάκη απ’ την κατηφορίζει στη μέση της Ιεράς Οδόυ στο Βοτανικός Live Stage μαζι με το Νίκο ΠορτοκάλογλουΝίκος είναι ένας καλλιτέχνης ο όποιος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πάρα πολλές εμφανίσεις σε μαγαζιά κοντά και πάνω στην Ιερά Οδό και έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια καθώς και σε όποιο μέρος στην Ελλάδα εμφανίζεται όλοι τον αποθεώνουν με το χειροκρότημα του και σπεύδουν να τον δουν .

Τα τραγούδια τους ακούγονται σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε καθημερινή βάση και πλέον η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει συνδέσει το όνομα της με το κάλο κοινό και φαίνεται πως ακόμα και ο πιο απετιτικός πελάτης θα διασκεδάσει με τα τραγούδια του αυτό θα γίνει και φέτος στο Βοτανικο. Τα τελευταία χρόνια η πορεία τους είναι μεγάλη με μια πολύ καλή δισκογραφική δουλεία σε όλα τα επίπεδα , γενικά ο κόσμος φαίνεται να τους αγαπάει κάθε μέρα όλο και περισσότερο φέτος το χειμώνα του 2015 - 2016 ο Πορτοκάλογλου η Αρβανιτάκη και οι νέοι καλλιτέχνες που θα έχει δίπλα του το σχημα στο Βοτανικό θα είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα εντεχνα σχήματα και αναμένετε να το αγαπήσουν τόσο οι νέοι όσο και οι αυτοί που λατρεύουν τα Live Stage και έχουν ανεβεί σε μια μεγαλύτερη ηλικία .

Είναι το πιο διασκεδαστικό σχήμα του φετινού χειμώνα και θα είναι στην Βοτανικό για το 2015 - 2016. Οι τιμές του αναμένονται αρκετά προσιτές και οι κρατήσεις θα ξεκινήσουν από τέλει Νοέμβριου του 2015 ενώ οι εμφανίσεις του σχήματος αναμένετε να πάνε μέχρι και τέλη Φεβρουαρίου του 2016.

Στο Βοτανικό Αρβανιτάκη Πορτοκάλογλου έχετε την δυνατότητα να κάνετε κράτηση με κανονική τιμή και φοιτητική προσφορά 211-8001408.