Απλά Ελληνικά Γλυφάδα 2016 - 2017


Απλά Ελληνικά Γλυφάδα 2017

Το άπλα ελληνικά για μια ακόμα φορά μας συγκλονίζει με τις εμφανήσεις που παρουσιάζει. Τον χειμώνα του 2016 - 2017 μας υποδέχεται με ένα DJ set φωτιά που σίγουρα θα αφήσει ιστορία. Οι Djs μαζί με Τους καλλιτεχνες που θα εμφανιζονται αποτελούν ένα σχήμα που θα μας συγκλονίσει. Θα μας χαρίσει αξέχαστες βραδιές γεμάτες χορό και διασκέδαση. Κανείς δεν πρέπει να λείπει απο ένα τέτοιο γλέντι που θα στηθεί στο νυχτερινό κέντρο αυτόν τον χειμώνα.

Το άπλα ελληνικά βρίσκεται στην περιοχή της Γλυφάδας στη λεωφόρο Ποσειδώνος και είναι το πιο γνωστό ελληνικό club των τελευταίων ετών στην περιοχή. Λειτουργεί όλες τις ήμερες της εβδομάδας χειμώνα και καλοκαίρι,κάθε ήμερα είναι ένα διαφορετικό πάρτι.Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408.

Στο Απλα Ελληνικά μπορείτε να απολαύσετε τους θερινούς μήνες το ποτό σας στον εξωτερικό χώρο που είναι ειδικά διαμορφωμένος και φιλοξενεί εκατό περίπου άτομα η στον εσωτερικό κλιματιζόμενο χώρο του που χωράει 400 περίπου άτομα.Το νυχτερινό κέντρο μας περιμένει με ένα σχήμα φωτιά που θα ταράξει τα νερά της νυχτερινής ζωής της Αθήνας και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου. Ο χιεμώνας του 2016 - 2017 προβλέπεται μοναδικός.

Το στολίδι της Γλυφάδας λειτουργεί από τις 11.30 το βράδυ καθημερινά έως αργά το πρωί της επόμενης ημέρας.Το άπλα ελληνικά διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό στο χώρο του μπαρ και του σέρβις και είναι σίγουρο ότι επιλέγοντας το για τη νυχτερινή διασκέδαση σας θα έχετε μια αξέχαστη βράδια.

Στο club Απλα Ελληνικα στην περιοχή της Γλυφάδας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κράτηση άμεσα και γρήγορα στο παρακάτω Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.8001408.